Propali transferi: Trener C.Zvezde – “Rade Krunić ima problema sa menađerima”

Kako sam i pretpostavio, i pisao u jednom od ranijih postova, neko se, fakat, zajebava sa veoma perspektivnom karijerom Radeta Krunića, koji je u prošlom ciklusu bio standardan mladi reprezentativca BiH, i koji je jedan od največih potencijala A repke BiH.

Moje sumnje potvrdio je trener beogradske Crvene Zvezde, koji je, između ostalog, izjavio slijedeće:

(…) žao mi je što (Rade) Krunić još uvek nije prešao… On ima dosta problema sa menadžerima. On i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Krunić bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki zvezdaš. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbolje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje.

Još je dodao da će za vrijeme boravka u Termama Čatez pratiti razvoj situacije oko Krunića.

Kao što je poznato, Rade je potpisao za Veronu još ljetos, ali u timu nije bilo mjesta za igrača izvan EU (stranca). U klubu su, međutim, to mjesto garantovali od januara 2015-e, pa su se dogovorili sa igračem i FK Donji Srem da Krunić nastavi igrati u Srbiji jesenji dio prvenstva, kako ne bi sjedio na tribinama dok se ne uprazni to jedno mjesto za igrača izvan EU, i vrati se u Italiju u januaru.
Međutim, Rade se nije pojavio na prozivci u Veroni na vrijeme, a FK Donji Srem je postavio saopštenje na svojoj klupskoj stranici, a koje sam prenio na ovom blogu prije nekoliko dana.

Nadajmo se da će Radetovi menađeri na prvo mjesto staviti interes igrača, te da će se razvoj ovog talentovanog igrača nastaviti bez nepotrebnih smetnji..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s