Transfer-glasine: Rade Krunić odlazi u Empoli

Rade je, bez obzira na veličinu i jačinu trenutnog kluba (Borac Čačak), zaslužio da se nađe na “radaru” Mehmeda Baždarevića, dok su naši mahalski mediji i Internet portali imali mnogo više razloga da pišu o njemu nego, recimo, o novoj akviziciji “velikog” i “močnog” Apoela iz Nikozije, Semiru Štiliću – ali nisu, … ne, briši ovo, nisu napisali ni slova !!!

Ovaj igrač je mogao biti na spisku reprezentacije od dolaska Baždaarevića, i niko selektoru ne bi mogao zamjeriti takav potez. Ali nema veze, nadajmo se da će se uskoro nači na spisku, a moje je osobno ubjeđenje da kad se jednom nađe na njemu, tu će zadugo i ostati !

Slijedi vijest prenesena sa: Rade Krunić u Empoliju – mondo.rs

Želja da zaigra u Italiji, posle nikad realizovanog transfera u Veronu, mogla bi konačno da se ispuni igraču koji je bio pravi hit zimskog prelaznog roka.

Moguća destinacija: Empoli želi Krunića po svaku cijenu

Moguća destinacija: Empoli želi Krunića po svaku cijenu

O Radetu Kruniću brujalo se zimus “na sva zvona”.

Igrač koji se bio obavezao Veroni, bio je na meti Crvene zvezde, Partizana, pa Vojvodine, igrao je za Donji Srem, a onda je prešao u Borac iz Čačka.

Odigrao je polusezonu za “zebre”, a zatim je krenuo u potragu za inostranim angažmanom, baš kako je i najavio kada je stigao u Čačak.

“Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo, što je svakako težnja svih igrača sa naših prostora”, izjavio je u januaru Krunić.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine na pragu je nastavka karijere u Italiji. “Skaj sport” prenosi da je Empoli “bacio udicu” na Krunića. Pregovori sa mladim vezistom su u toku i realizacija transfera mogla bi vrlo brzo da se obavi.

Krunić (21) je karijeru počeo u rodnoj Foči, a 2013. stigao je u Superligu Srbije.Za mladu reprezentaciju BiH upisao je sedam nastupa.

Preneseno sa: Rade Krunić u Empoliju – mondo.rs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s