Transfer-glasine: Milan Đurić želi u Seltik

Milan Đurić želi da igra !

To je logično s obzirom da je ušao u A selekciju repke, i svjestan je da tu može ostati samo ako igra za klub i daje golovo.
Čezena je odbila ponudu od 715 hiljada funti (milion evra), a tražila 2.24 miliona funti (3 miliona evra), zbog čega se Seltik povukao iz pregovora.
Međutim, na Milanovo insistiranje, kako piše sundaypost.com, pregovori su obnovljeni – Seltik je ozbiljno zagrizao, dok Čezena ne želi da izgubi napadača bez nadoknade – a pretpostavlja se da bi se mogli dogovoriti o visini cijene transfera, koja bi ovaj put mogla otići preko milion funti.

Milanu treba klub koji može iskoristiti njegove fizičke predispozicije, i gdje se igra na način koji bi odgovarao Milanu. To Čezena sigurno nije, niti je druga liga Italije – generalno Italija nije mjesto gdje se ikad iko Milanovih fizičkih predispozicija previše cijenio ili uspio snaći.
Zato je prelazak u neku ligu sjevernije, gdje su visoki napadači, poput Kolera, Jankera, pa i Džeke, uvijek bili na cijeni, i imali priliku da se istaknu. Austrija, Njemačka, Škotska, pa čak i Holandija (u kojoj je nedavno suvereno igrao Koler), sve su to lige koje su mnogo bolja opcija od ostanka u Italiji.
U slučaju da zaigra u škotskom prvaku pružila bi mu se prilika nastupati i u Ligi Šampiona.

Nadam se da će mu ovo proći !

Milan Djuric clear he wants a move to Celtic

By Danny Stewart, 21 June 2015

Celtic’s move for Milan Djuric is back ON – thanks to the Bosnian himself.

The Hoops had a bid of one million euros (£715,000) for the 6ft 6in tall striker rejected by his club Cesena earlier this month.

It had been thought the gulf between their offer and the Italians’ valuation of three million euros (£2.24 million) was too great and that the deal was dead.

However, sources in Italy indicate that so insistent has the player been about wanting to switch to Scotland that Cesena have now become resigned to losing him.

Celtic, with the encouragement of Djuric’s representatives, have returned to the negotiating table and a compromise deal of £1m-plus is expected to be tied up in time for the 25-year-old to join up for pre-season training.

Said a source close to the player: “Milan wants to play with Celtic and he is pushing for the two sides to reach an agreement.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s