Nurkiću, Teletoviću, na stubu ste srama – zasluženo !

Od prvih dana svojih reprezentativnih karijera, “gospodo sportisti”, pravili ste probleme oko učešća u nastupima za svoju zemlju !

Niste vi šampioni, lažna "gospodo sportisti", ne možete ni na EURO, eto koliko valjate

Niste vi šampioni, lažna “gospodo sportisti”, ne možete ni na EURO, eto koliko valjate

“Gospodo sportisti”, Teletoviću i Nurkiću, kad se posvađate, popljujete i izvrijeđate sa saigračima iz repke, kad se posvađate, popljujete i izvrijeđate sa trenerima iz repke, kad se posvađate, popljujete i izvrijeđate sa selektorom, kad se posvađate, popljujete i izvrijeđate sa ljudima saveza, kad se posvađate, popljujete i izvrijeđate sa navijačima repke, opet, na kraju, ostaje ZEMLJA Bosna i Hercegovina za koji bi trebali da igrate, i koju bi trebalo da predstavljate i promovišete u svijetu sa dostojanstvom – jer to je i čast i privilegija. PRIVILEGIJA !

To je čast i priviligeija o kojoj večina Bosanaca i Hercegovaca može samo da sanja. Međutim, za vas, “gospodo sportist”, po svemu sudeći od vaših početaka do danas, to nije ni čast ni privilegija nego nepotrebna gnjavaža i teret.

Reči da više ne želiš predstavljati i promovisati svoju zemlju jer si se posvađao i izvrijeđao u konfliktu sa nekim saigračem ili selektorom, ili nekim činovnikom iz saveza, ili čak jer misliš da te, eto, mrze navijači, u najmanju ruku je laganje i obmanjivanje i sebe i javnosti – to je providno opravdanje.

Jer kakve veze ima tvoja obaveza i privilegija da predstavljaš svoju zemlju sa bilo kim ?!?

Na stubu ste srama, Nurkiću i Teletoviću, i to sasvim zasluženo !

Tako, uostalom treba da završi svako ko se u budućnosti bude ponio prema svojoj zemlji, i nekoj njenoj sportskoj reprezentaciji, ovako kako ste se odnosili vas dvojica, jer za to, lažna “gospodo sportisti”, NEMA OPRAVDANJA !

I nakraju, jebi te se, obojica, papčine nijedne, niste vi ni Rađa ni Divac ni Kukoć ni Neno Marković – ako mora može ova zemlja i bez vas.
Uostalom, niste ni šampioni, lažna “gospodo sportisti”, koliko valjate najbolje ilustruje činjenica da ne možete ni na EURO – eto toliko valjate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s