Kladim se da Nestorović večinu igrača svoje selekcije ni ne poznaje, a kamo li prati !?

Nestoroviću ne vodiš seniore, selektore !
Igrač od 21 godinu, kojeg uporno iz tekme u tekmu pozivaš u svoju (U-21) selekciju, ne može da se ubaci u tim svog novog kluba (FK Vojvodina) – mladac od početka sezone nije uspio da dobaci, bukvalno, ni do klupe !?

Pa to ne bi bilo normalno ni da se radi o nekom zaslužnom dugogodišnjem kapitenu A tima repke, čovječe, a ne omaldincu i omladinskoj selekciji, koja bi trebala da ima na raspolaganju desetine talenata, iz kojih se filtriraju samo oni s najočitijom perspektivom za budućnost i seniorski tim.

Naime, Dženan Bureković (21 g.) je 4. jula ove godine potpisao za FK Vojvodinu, za koju je prije tri sedmice upisao prvi i jedan jedini zvanični nastup ali u KUP takmičenju. Za prvi tim FK Vojvodine u prvenstvu Srbije nije odigrao ni minutu – zapravo, ne da nije odigrao ni minutu nego nije dobacio ni do prvog tima, niti jednom !!!
Drugim riječima, čovjek nije dogurao ni do klupe FK Vojvodine – a Super liga Srbije nije baš Primera, da se razumijemo.

Ali je zato bio redovan na spisku Darka Nestorovića, selektora U-21 selekcije bh. repke.

Ja sad nisam siguran, možda BiH stvarno nema nikoga od mladih igrača iz zemlje i dijaspore, širom Evrope i svijeta, a ko bi dostojno mogao zamjeniti Burekovića na lijevom boku U-21 selekcije ?!

dzenan-burekovic-transfermarkt-com

dzenan-burekovic-transfermarkt-com

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno pojačanje. Ugovor sa crveno-belima do juna 2019. godine potpisao je levi bek Dženan Bureković, doskorašnji član ekipe Čelika iz Zenice.
On je rođen 29. maja 1995. godine u Zenici i prošao je mlađe kategorije Čelika, za koji je debitovao u sezoni 2011/12. Za svoj matični klub je odigrao ukupno 75 utakmica i zabeležio tri asistencije.
Bureković je još pre nekoliko dana stigao u Novi Sad, a proteklog vikenda je nastupio za Vojvodinu na prijateljskoj utakmici protiv ČSK-a. On je licenciran za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i šef stručnog štaba Nenad Lalatović moći će da računa na njega već za prvu utakmicu protiv Konah’s kija u četvrtak. – fkvojvodina.rs Juni 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s